• OVER DANIELLE •

"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken"

Daniëlle Fassotte

Mijn favoriete quote past helemaal bij C’est Danie: want ik ben dagelijks bezig met mijn grote passie.

Als kind maakte ik mijn eigen sieraden en kon ik uren bezig zijn met het rijgen van kralen. Die liefde is nooit verdwenen en in 2020 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn eigen webshop. 

Zo ontstond ‘C’est Danie’. De naam is bedacht door mijn man. Ik begon met een paar producten te plaatsen op social media. Al snel groeide het aantal volgers en daarmee ook de bestellingen in de webshop.

Ik ben eigenlijk altijd bezig met C’est Danie. Kralen inkopen, ontwerpen bedenken en sieraden maken. Ik doe alles zelf, dus ook het maken en bewerken van de productfoto’s en de producten in de webshop plaatsen. 

khaki-web_hartje met kant

Samenwerken

Gelukkig kan ik rekenen op de hulp van vrienden en familie. Mijn dochter helpt bij de inkoop en gaat mee naar evenementen. Mijn man is mijn sparring partner bij de zakelijke kant van het bedrijf en mijn zoon denkt mee over marketing en prijsstelling. En ik ben ook heel blij met mijn vriendinnen en een aantal toffe meiden die ik altijd kan bellen om model te staan tijdens de fotoshoots, 

C’est Danie is bijna een familiebedrijf en dat voelt voor mij extra bijzonder. Die persoonlijkheid en aandacht zie je terug in mijn service en kwaliteit. En… ja… ik ben gek op hartjes, die komen vaak terug in mijn collectie en op deze website. 

Liefs Daniëlle

Daniëlle in woorden

Creatief

Betrokken

Moeder

Lief

Nieuwsgierig

Dankbaar

Toen ik in 2020 begon met C’est Danie had ik nooit durven dromen dat ik er dagelijks mee bezig kon zijn. De webshop ging live en er kwamen bestellingen vanuit heel Nederland, maar ook uit België, Duitsland en Zwitserland. 

Ik maak alle sieraden zelf en elke bestelling wordt verpakt als een cadeautje. Ondernemer zijn maakt mijn dagen soms extra druk. Daarom zorg ik voor een goede planning en natuurlijk een atelier vol te gekke kralen, bedels en andere materialen.

De leuke reacties die ik ontvang nadat een klant haar bestelling heeft gekregen, maken mijn dag en C’est Danie zo waardevol. Ik ben nog elke dag ontzettend dankbaar dat ik C’est Danie ben gestart. 

De drie belangrijkste kernwaarden voor mijn merk:

"Draagbaar, duurzaam en betaalbaar"

Mijn sieraden moeten mooi blijven en betaalbaar zijn voor iedereen. Ik maak gebruik van duurzame en natuurlijke kwaliteitsproducten, zoals natuursteentjes, zoetwaterpareltjes en miyuki kraaltjes. 

De metalen kraaltjes en bedeltjes zijn gemaakt van DQ metaal en stainless steel. Stainless steel zal nooit verkleuren, zelfs niet onder de douche. Heb je allergieën? Vrijwel de hele collectie is nikkelvrij. En alle sieraden worden met heel veel liefde en plezier door mijzelf samengesteld. 

 

Geef C'est Danie cadeau

De collectie van C’est Danie vind je in de webshop. Heb je iets moois uitgezocht voor jezelf of iemand die je lief vindt? Je bestelling wordt verpakt als een uniek cadeautje, een feestje door je brievenbus en bijna te mooi om uit te pakken. 

En wist je dat je ook een C’est Danie cadeaubon kunt kopen? Als je wilt wordt deze als een uniek cadeautje verstuurd, naar jou of direct naar de ontvanger. 

Het logo van C'est Danie

Het logo van C’est Danie is ontworpen door mijn dochter Florianne. Ik ben ontzettend blij met haar hulp en we brainstormen samen vaak over de nieuwe collecties en productfoto’s. Als ik op een fair of markt sta, gaat Florianne vaak mee om te helpen. Superfijn en natuurlijk hartstikke gezellig. 

Wat anderen zeggen

 

Kom je langs?

Wil je de producten van C’est Danie met eigen ogen bewonderen en passen? Ik sta regelmatig op toffe locaties. In de evenementen agenda zie je waar ik de komende tijd te vinden ben. 

Scroll naar boven

Je bestelling wordt later verzonden

10% Korting

Tot 17 september is het atelier gesloten in verband met een korte break.  Bestellingen worden vanaf 18 september weer gemaakt en verzonden. Gebruik de kortingscode break10 om tijdens deze periode 10% korting te krijgen op je bestelling.