Verzend- en retourbeleid

Verzending
Bestellingen worden binnen 1-4 dagen na aankoop verzonden. Wij verzenden binnen Nederland met PostNL.
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn €2,95. Vanaf €30,- is verzenden gratis. 

Retour
We hopen natuurlijk dat je blij bent met jouw aankoop. Als dat niet het geval is, heb je vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen, 7 dagen de tijd om het product terug te sturen. De retourprocedure vind je hieronder.

  1. Stuur een e-mail met ‘retourverzoek + naam en omschrijving van het product’ naar info@cestdanie.nl. Je hebt 7 dagen (na ontvangst) de tijd om je item(s) te retourneren, anders kunnen wij helaas de retour niet in behandeling nemen. Wij stellen het op prijs als je in de e-mail kunt laten weten wat de reden van je retour is.
  2. Als je retourverzoek is bevestigd, ontvang je het retouradres en het retourformulier.
  3. (1) Verpak je item(s) in de originele staat, samen met alle accessoires/gifts in de originele verpakking. (2) Je item(s) mag/mogen niet beschadigd of gedragen zijn. (3) Voeg het ingevulde retourformulier toe.
  4. Verstuur jouw retour.

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening en zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest (tenzij het artikel een beschadiging/fout bevat). Let op: zonder verzendbewijs kunnen wij geen onderzoek starten naar vermiste retouren en worden deze dus niet terugbetaald.

Zodra de retour is goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 5 werkdagen na ontvangst teruggestort. Wij hebben het recht om geretourneerde artikelen af te wijzen wanneer niet aan de voorwaarden voldaan wordt.

Voor meer informatie zie onze Algemene Voorwaarden.

Scroll naar boven

Je bestelling wordt later verzonden

10% Korting

Tot 17 september is het atelier gesloten in verband met een korte break.  Bestellingen worden vanaf 18 september weer gemaakt en verzonden. Gebruik de kortingscode break10 om tijdens deze periode 10% korting te krijgen op je bestelling.